Amor


AMOR Kondomer XXL - 10 stk.

49,00 DKK

AMOR Kondomer Thin - 10 stk.

49,00 DKK

AMOR Kondomer Strong - 10 stk.

49,00 DKK

AMOR Kondomer Studded - 10 stk.

49,00 DKK

AMOR Kondomer Rød - 10 stk.

39,00 DKK 27,30 DKK

AMOR Kondomer Ribbed-Studded - 10 stk.

49,00 DKK

AMOR Kondomer Ribbed - 10 stk.

49,00 DKK

AMOR Kondomer Pink - 10 stk.

39,00 DKK 27,30 DKK

AMOR Kondomer Orange Smag - 10 stk.

39,00 DKK 29,25 DKK

AMOR Kondomer Neon - 10 stk.

49,00 DKK

AMOR Kondomer Nature - 10 stk.

49,00 DKK

AMOR Kondomer Mint Smag - 10 stk.

39,00 DKK 29,25 DKK

AMOR Kondomer Long Love - 10 stk.

49,00 DKK

AMOR Kondomer Lemon Smag - 10 stk.

39,00 DKK 29,25 DKK

AMOR Kondomer Kirsebær Smag - 10 stk.

39,00 DKK 29,25 DKK

AMOR Kondomer Jordbær Smag - 10 stk.

39,00 DKK 29,25 DKK

AMOR Kondomer Hot Moments - 10 stk.

39,00 DKK 25,35 DKK

AMOR Kondomer Gul - 10 stk.

39,00 DKK 27,30 DKK

AMOR Kondomer Cold Moments - 10 stk.

39,00 DKK 25,35 DKK

AMOR Kondomer Cola Smag - 10 stk.

39,00 DKK 29,25 DKK

AMOR Kondomer Chokolade Smag - 10 stk.

39,00 DKK 25,35 DKK

AMOR Gummiwaren er tyske kvalitets kondomer. Siden grundlæggelsen i 1968, har de arbejdet med stort set alle typer smage og variationer. Når du køber AMOR kondomer har du rig mulighed for at finde de bedste kondomer med smage, og det lækreste kondomer med farver til netop dig! Med AMOR kondomer kan du være sikker på at kvaliteten er i orden, og at du vil blive ligeså glad for dem, som vores andre kunder har været!

Der er mange, der er bekymret for at bruge kondomer med smag, fordi de måske har allergi. Dette skal slet ikke være en hindring for dig og din partner! Det er ikke noget problem, da smagen og ​duften er frembragt kunstigt, men med naturlige midler. På denne måde får man det bedste fra alle verdener! Alle AMOR kondomer kommer desuden med reservoir og glidecreme på, for at sikre optimal nydelse og beskyttelse. 

AMOR kondomer siden 1968

I over 47 år har det tyske firma AMOR produceret kondomer, som sælges i det meste af verden. Siden starten har der været stor fokus på produktionen af deres kondomer, som er lavet af naturlatexgummi og ikke mindst kvaliteten af deres kondomer. Alle deres kondomer er CE mærket og lever op til alle de europæriske standarder, som et kondom skal have. Dette sikre at du som forbruger trygt kan benytte amor kondomer uden nogle frygt for de ikke fungere.  

Kondomerne fra AMOR er alle kvalitetssikret

Det værste det kan ske når man benytter et kondom er at det springer, derfor er mange opmærksom på at købe de rigtige kondomer, med den rigtige kvalitet. Når du handler kondomer hos coolkondom.dk er du altid sikker på at få fat i de rigtige kondomer med den rigtig kvalitet. Alle vores kondomer er nemlig CE godkendte og lever op til alle krav der er for kondomer.

Vores AMOR kondomer er selvom de fås med forskellige farver, smage, former alle kvalitetssikret. Amor har nemlig strenge krav til produktionen af deres kondomer, dette er blandet med til at sikre dig som forbruger at du får fat i kondomer som er 100% sikker at anvende. Kondomerne fra amor er elektronisk testet, det gør dem yderligere sikre og mere modstands dygtig, så du trygt kan benytte dem under samleje uden nogen frygt.  

AMOR kondomer med mange forskellige smage

Bliv din helt egen smagsdommer, hvad end du er til jordbær, bananer, chokolade, eller noget helt fjerde, så har vi et kæmpe udvalg af kondomer med smag, der er derfor god mulighed for at få fingerne i din yndlings smag, så det er bare at prøve sig frem. Kondomer med smag øger samlejet i soveværelset, fordi de giver en ekstra spænding og ikke mindst gør det hele meget sjovere. Kondomerne  har samme beskyttelse som alle andre kondomer, den eneste forskel er at de er tilsat smag aroma. Udover kondomerne har smage, så  har de også hver der egen farve, som passer til den indpakning de er i.  

Du kan købe AMOR kondomer i mange farver

Her på siden kan du finde kondomer i et væld af farver, derfor er der en god mulighed for at du vil kunne finde en farve, som vil falde netop i din smag. Få det sjovere i soveværelset med farvede kondomer, i forhold til de helt neutrale kondomer, er kondomer med farver med til at give et ekstra pift under samlejet. Derfor kan det være en god ide at prøve farvede kondomer, hvis i gerne vil have et bedre samleje.

Selvom du køber kondomer med farver, så har de samme beskyttelse som alle andre kondomer. Den eneste forskel på  de farvede kondomer fra amor er at der er tilføjet en farve aroma, som gør at den får en bestemt farve. Vi har over 7 forskellige farver i amor kondomer, som blandt andet består af sorte kondomer, gule kondomer, grønne kondomer - og mange flere som  du vil kunne se under vores farvede kondomer 

Billige AMOR kondomer finder du her

Står du og skal bruge nogle amor kondomer til en fornuftig pris, så er du netop havnet det rigtige sted. Du har mulighed for at gøre en rigtig god handel på vores amor kondomer, selvom de er billige så er der skam ikke gået ned på kvaliteten Vi ved alle at når man skal købe kondomer, så vil man gerne købe dem et sted hvor priserne er rimelig og ikke mindst kvaliteten er i orden.

Derfor har vi hos coolkondom.dk knivskarpe priser på vores amor kondomer, samt en kvalitet der er i orden ligesom den er på alle vores kondomer du finder her på vores shop. Hos coolkondom.dk kan du få præcis de amor kondomer du står og mangler til en rigtig god pris. Vi kan tilbyde nogle af landets bedste priser på amor kondomer, hvilket gælder de farvede, de rillede, samt alle vores andre slags 

Handel AMOR kondomer trygt og helt anonymt

Når du køber kondomer hos os skal du ikke være bange for det kan ses nogle steder. Vi har nemlig gjort det så anonymt så INGEN ved hvad der er i pakken eller hvor det er bestilt fra. Det har vi gjort ved blandet at sende kondomerne i neutrale boblekonvolutter.

Som afsender har vi skrevet vores firma navn “Coolk”, det samme navn fremgår på dit kontoudtog, det er derfor vigtig at bemærke at  “Coolkondom” hverken fremgår på dit konto udtog eller som afsender. Derved sikre det dig nemlig at du kan handle dine kondomer i fred og ro og ikke mindst helt anonymt.