Bedøvende kondomer


PASANTE Kondomer Infinity Delay - 10 stk.

39,00 DKK

DUREX Kondomer Mutual Climax - 10 stk.

59,00 DKK

CONDOMI Kondomer Max Love - 10 stk.

49,00 DKK

Bliv Ved Servietten - 1 stk.

29,00 DKK

AMOR Kondomer Long Love - 10 stk.

49,00 DKK

Mange mænd oplever, at de får tidlig sædudløsning under samleje med deres partner. Dette kan være yderst frustrerende for begge parter og det kan endda ende med, at begge parter i visse perioder helt mister sexlysten. For der er jo ingen, der ønsker gang på gang at gå til den i lagnerne og ende med at få en skuffende oplevelse.

Samlejet er noget man skal nyde sammen og helst så længe som muligt, så hvis din du har problemer med, at samlet ofte slutter noget før end du godt kunne tænke dig så er der hjælp at hente! Bedøvende kondomer kan meget vel være den redning, som får dig og din partner til at nyde hinanden i længere tid end i nogensinde har gjort det. For med de bedøvende kondomer vil du opleve, at kan holde længere end du tidligere har været vant til og det er noget, som både du og din partner vil nyde godt af.

Sådan fungerer de bedøvende kondomer

Det kan være, at nogle vil blive lidt mistænkelige når de hører de to ord ’bedøvende’ og ’kondomer’ i samme sætning, men det er der ingen grund til. Fejlagtigt er der nogle, der tror, at deres penis vil være bedøvet i mange dage efter og måske endda helt miste sin funktion.

Der er dog ingen grund til at tro, at man vil ende med at have et penis, der skal ikke kan vise kampgejst igen, ja faktisk helt tværtimod da bedøvende kondomer jo netop sørger for, at du holder i lang tid og at kaptajnen dernede nok skal komme frem til kamp når der er brug for ham!

Bedøvende kondomer er kendetegnet ved at se ud lige præcist som almindelige kondomer, som du kender dem så der er intet intimiderende ved deres udseende. Ligesom på de fleste andre almindelige kondomer har de et lille lag glidecreme udenpå, som gør, at tingene glider lidt nemmere ind og ud. Det er dog vigtigt at pointere, at der ikke er noget som helst bedøvende ved kondomerne for kvinden – for det er jo ikke hende, som skal holde i længere tid!

Der hvor de bedøvende kondomer skiller sig ud fra de mere klassiske, almindelige kondomer er ved at der er påført et meget tyndt lag bedøvende creme på indersiden af kondomet. Da det er på indersiden af kondomet behøver du og din partner ikke være bange for at udføre oralsex da din partners mund ikke vil blive påvirket det mindste af den bedøvende creme. Derimod vil din penis kunne mærke en forskel, da ham dernede vil være væsentligt længere klar til kamp end du er vant til.

Uanset hvilket slags bedøvende kondom du ender med at købe kan du være sikker på, at det er i allerhøjeste kvalitet. Alle de kondomer du kan få, som har lokalbedøvende creme er kendetegnet ved at være godt testet igennem på alle leder og kanter, så du kan være helt sikker på, at din penis intet vil kunne mærke på den lange bane.

Vælg dit mærke af bedøvende kondomer

I takt med at flere og flere er interesserede i at købe bedøvende kondomer er markedet for netop denne slags kondomer også steget kraftigt de seneste år. Der er flere og flere udbydere, som begynder at sælge bedøvende kondomer og det kan derfor være noget af en jungle at finde rundt i, når man ikke har købt bedøvende kondomer før.

Nogle af dem, som laver bedøvende kondomer er blandt andet Blivved servietten, EXS, Durex m.fl. Selvom de bedøvende kondomer, som disse firmaer udbyder minder meget om hinanden har de nogle forskelle, og på den enkelte kondomer kan du se forskellene mere tydeligt. Det, som de alle har til fælles er dog det, at de har en let bedøvende olie på indersiden, som gør, at manden holder sin erektion længere, hvilket vil forhøje sandsynligheden for, at begge parter kan komme samtidig under samlejet.

Brug bedøvende kondomer i stedet for medicinske præparater

Mange vælger at anvende den ’lille blå pille’ hvis han oplever, at han har problemer med at få rejsning og at holde lang tid. Men før man begynder på sådanne løsninger bør man dog overveje om ikke ens problemer i sengen kan ordnes med de bedøvende kondomer, som også gør, at man kan præstere længere. For den lokalbedøvende olie, der er på de bedøvende kondomer er fuldstændig ufarlig og derfor er der ingen medicinske farligheder ved at gøre brug af disse kondomer.