Durex


DUREX Real Feel 50ml

99,00 DKK

DUREX Play Warming 50ml

59,00 DKK

DUREX Play Perfect Glide 50ml

99,00 DKK

DUREX Play Massage 2in1 Aloe Vera 200ml

109,00 DKK

DUREX Play Feel 50ml

59,00 DKK

DUREX Kondomer XL - 10 stk.

79,00 DKK

DUREX Kondomer Real Feel - 10 stk.

89,00 DKK

DUREX Kondomer Mutual Climax - 10 stk.

59,00 DKK

DUREX Kondomer Pleasure Me (Pink) - 10 stk.

59,00 DKK

DUREX Kondomer Invisible Thin - 10 stk.

89,00 DKK

DUREX Kondomer Intense - 10 stk.

89,00 DKK

DUREX Kondomer Feel Ultra Thin (Rød) - 10 stk.

59,00 DKK

DUREX Kondomer Extra Safe - 10 stk.

59,00 DKK

DUREX Intense Gel 10ml

109,00 DKK 49,00 DKK

Durex kondomer er nogen af de bedste på markedet, både hvad angår nydelsen og holdbarheden. Størstedelen af kondomerne er meget tynde, hvilket gør, at du kan opnå en større nydelse – Samtidig er kvaliteten og holdbarheden i top. Hvis du vil købe Durex kondomer online, er du altså kommet til det helt rigtige sted. Her på siden vil du kunne finde alle vores kondomer fra Durex. 

Bedøvende Durex kondomer

Bedøvende kondomer er indenfor de senere år blevet meget populære. Kondomerne er lavet med en bedøvende creme, som gør, at manden kan holde længere i sengen. Mutual Climax er ét af vores bedst sælgende produkter, som netop har denne bedøvende creme.

Hvis du gerne vil imponere din kæreste med at kunne holde længere, kan et kondom med bedøvelse være en rigtigt god idé. Durex’s version af et bedøvende kondom er et af de bedste på markedet, hvor det samtidig ikke kan ses at det er et bedøvende kondom – Kondomet ser altså ikke anderledes eller ”mærkeligt” ud i forhold til andre almindelige kondomer.

Durex kondomer til lave priser

Kondomer er en kedelig udgift at have, og derfor prøver vi også at presse prisen så langt ned, som vi overhovedet kan. Selvom vores kondomer er billige, har vi også nogen af de største kondom brands der findes, som f.eks. Durex. Vores Durex kondomer fås i alt fra mini-størrelse til XL, alt efter hvilken størrelse du er. 

Du skal ikke blive skræmt at vores billige priser på Durex og andre kondomer. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores kondomer, og dermed kan du føle dig sikker, uanset om du køber vores billigste kondomer eller vores kondomer af højere kvalitet.

Latexfri Durex kondomer til dig der lider af latex allergi

Hvis du har allergi overfor latex (som de fleste kondomer er lavet af), har du brug for latexfri kondomer. Durex Latexfri er blot én af de latexfri kondomer, som vi har på vores hjemmeside. Denne slags kondom ligner helt almindelige kondomer, men er blot lavet af eksempelvis polyisopren.

Er det første gang, at du skal købe kondomer, og ved ikke om du er allergisk overfor latex, anbefaler vi, at du blot starter med en almindelig pakke Durex kondomer. Det er de færreste der rent faktisk er allergiske overfor latex, og dermed har brug for latexfrie kondomer.

Kondom firma med god service

Vi vægter god service utroligt højt, hvilket også kan ses på vores gode Trustpilot rating. Uanset om det er kondomer fra Durex, Protex, Worlds-Best eller et fjerde mærke, gør vi vores bedste for, at du får en god oplevelse på vores hjemmeside.

Alle vores breve og pakker bliver sendt i diskret indpakning, og en neutral afsender. Man vil altså ikke kunne se at dine Durex kondomer kommer fra Coolkondom. På dit kontoudtog vil der samtidig også stå en neutral tekst, som ikke indeholder noget med kondomer’, ’Coolkondom’ eller lign.