EXS


EXS Kondomer Trim/Snug Fit - 10 stk.

49,00 DKK

EXS Kondomer Extreme 3in1 - 10 stk.

49,00 DKK

EXS Kondomer Extra Safe - 10 stk.

49,00 DKK

EXS er et kondom-brand fra England, der er kendt for sin sublime kvalitet. Hos EXS er man bevidst om, at det for nogle kan være et irritationsmoment at have samleje, hvor der indgår et kondom. Dette skyldes, at man mister noget af følsomheden og intimiteten, der er forbundet med sex, når der kommer et kondom imellem. EXS har derfor sat benhårdt ind på at udvikle kondomer, der er tilpasset alle behov, således det fortsat er en behagelig og intim oplevelse at have sex med et kondom fra EXS. Derfor kommer brandet fra den anden side af Nordsøen med en række kondomer og øvrige produkter, der forbedrer ens sexoplevelse.

Det handler om beskyttelse

Hos EXS har man et klart mål om, at det skal være sikkert at have sex med deres kondomer. Et kondom har som bekendt både den effekt, at det skal beskytte mod uønsket graviditet, ligesom det også skal afværge eventuelle sexsygdomme, som den ene part måtte bære på. EXS-kondomerne er derfor særdeles sikre, således du både undgår uønsket graviditet og eventuelle sexsygdomme.

Kondomer til ethvert behov

Kondomverdenen er præget af mange standardprodukter. Hvis man eksempelvis besøger sit lokale supermarked, er der sjældent meget mere end et eller to brands, og hylderne er oftest præget af almindelige kondomer. Dette kan også i sig selv være ganske fint, men nogle gange ønsker man måske en lidt anden oplevelse. Det er man bevidst om hos EXS, og derfor har man lanceret en række forskellige kondomtyper, som vi også fører her på siden, således ethvert behov og ønske kan blive tilfredsstillet.

Et eksempel herpå er EXS-kondomerne med smag. Hvis man eksempelvis ønsker oralsex – enten kortvarigt eller længere – kan det være en noget nedslående affære at bruge et almindeligt kondom, da penis efterfølgende vil bære duft og smag af traditionel latex. Derfor kan det være oplagt at prøve sig af med EXS-kondomerne, der kommer i alverdens smagsvarianter. 

Kondomer fra EXS

Derudover har EXS også deres Fun-serie. Her er kondomerne ganske utraditionelle, og de kan helt klart pifte et almindeligt samleje op til noget ekstraordinært. Her finder man således selvlysende kondomer, kondomer med motiver og meget mere til!

En sidste ting, der er værd at fremhæve ved EXS-kondomerne er, at de kommer med stor variation. Således vil du finde EXS-kondomer, der er tyndere end ellers, hvis du ønsker en større nydelse og intimitet. En del følelse kan nemlig gå tabt med traditionelle kondomer, men disse tynde kondomer giver en mere almindelig følelse i samlejet. Omvendt føres der også kondomer fra EXS, der nedsætter mandens følsomhed under samlejet, hvis han ønsker at udsætte sin udløsning, således samlejet kan vare længere tid end ellers. 

Få EXS-kondomer til en skarp pris

EXS-kondomerne er kendt for deres sublime kvalitet, og brandet kalder selv deres kondomer for ”luksuskondomer”. Vi er dog af den overbevisning, at det ikke behøver at koste en formue, selvom det er af ganske høj kvalitet. Derfor bestræber vi os på at kunne levere disse kondomer til en yderst konkurrencedygtig pris, så du kan booste dit sexliv. Du er derfor særdeles velkommen til at kigge vores udvalg igennem – der vil næsten med garanti være noget, du ikke kan stå for!