Fair Squared


FAIR SQUARED Kondomer Max Perform - 8 stk.

69,00 DKK

FAIR SQUARED Period Cup Str M

99,00 DKK 49,00 DKK

FAIR SQUARED Kondomer XL60 - 8 stk.

69,00 DKK

FAIR SQUARED Kondomer Ultra Thin - 10 stk.

69,00 DKK

FAIR SQUARED Kondomer Original - 10 stk.

69,00 DKK

FAIR SQUARED Kondomer Sensitive Dry - 10 stk.

69,00 DKK

FAIR SQUARED Green Tea Washing Lotion Intimate pH 4.5 250ml

139,00 DKK 49,00 DKK

FAIR SQUARED Abricot Washing Lotion Intimate pH 4.5 100ml

79,00 DKK

Fair Squared kondomer stammer fra en tysk kondom producent, og de har indenfor de sidste par år vundet frem på det danske marked, og det er med god grund. Den tyske producent har mange års erfaringer med fremstilling af kondomer, og du har mulighed for at købe en lang række forskellige kondomtyper, så du kan vælge netop den type kondomer, som du er mest til, og som passer bedst til dit sexlix; hvad enten det skal være med dufte, ekstra tynde eller tykke modeller, så har Fair Squared den helt rigtige type kondom til dig. 

Vi har hos CoolKondom desuden også en kondom størrelsesguide, så du kan finde frem til den helt perfekte størrelse på dine kondomer. Fair Squared brandet er på kort tid blevet utrolig stort herhjemme, og den tyske producent har for alvor slået sig igennem på markedet herhjemme.

Forskellige typer kondomer – køb dem online

Fair Squared har produceret en lang række forskellige kondomer, så du kan prøve de forskellige typer af og finde din favoritmodel. De har blandt andet produceret Ultra Thin modellen, som er et ekstra tyndt kondom, som dermed giver den absolut perfekte oplevelse, når I har samleje. Det tynde latex forbedrer oplevelsen, og det vil næsten ikke føles som om du har et kondom på penis. 

Der findes også de helt klassiske modeller, som blot beskytter imod graviditet og kønssygdomme, og ikke har andet at byde på end dette. Så skal I selv skabe resten af stemningen under jeres samleje. Uanset hvad du er til, så kan vi hos CoolKondom.dk købe en lang række billige kondomer fra Fair Squared, og du vil helt sikkert ikke blive skuffet. Kvaliteten er helt i top, og der er garanti for en fantastisk nydelse og oplevelse.

Flotte kondomer af høj kvalitet

Fair Squared er kendetegnet ved en lang række forskellige ting, men et af varemærkerne for dem er, at de har utrolig høj kvalitet, hver og et af deres kondomer! Uanset om du vælger kondomet med aroma duft, den ultra tynde model, ekstra tykke eller helt normale form, så er kvaliteten helt i top. Latexen fremstilles i Tyskland og er kvalitetstestet utallige af gange, og der er derfor ingen grund til bekymringer om, hvorvidt latexen måtte springe under samlejet, eller der måtte opstå små huller, som ens sæd kan slippe ud af.

Alle kondomerne er ekstra sikre, og beskytter dig og din partner imod kønssygdomme og graviditet, så I er garanteret sikker samleje. Kondomerne har alle den højeste internationale ISO-certificering 4074, og de er naturligvis også alle CE-mærkede samt klimaneutrale. Fair Squared vægter nemlig miljøet utrolig højt, og derfor fremstilles alle deres produkter også således, at de er både bæredygtige og miljøvenlige. 

Dette gælder både deres kondomer og indpakningerne samt pakkerne, som kondomerne opbevares og sælges i. Så vælger du at købe kondomer fra Fair Squared, så gør du et aktivt og godt valg for miljøet, som ikke bare påvirker dig positivt, men også har en mærkbar effekt på miljøet.