FAIR SQUARED Abricot Washing Lotion Intimate pH 4.5 100ml

79,00 DKK

På lager


Fair Squeared Abricot Washing Lotion intimate pH 4.5 100ml, er en vaske sæbe udviklet til intim brug og kan sagtens anvendes af både mænd og kvinder, da duften er fin, frisk og let nøddeagtig Abricot intimate vaske sæben er er udelukkende fremstillet af naturlige økologiske ingredienser, den er drøj og velegnet til daglig brug, den har en fin og let duft fra abrikoskærneolie.

Sæben opretholder pH værdien i huden og forhindre hudirritationer og efterlader huden blød og smidig og er dermed velegnet hvis du har sart hud eller allergier. Abrikoskærneolie er rig på A og E vitaminer og har en genopbyggende effect på huden og hører til de lettere planteolier, derfor kan den tåles af stort set alle.

Fair Squared er et kendt tysk kvalitetsmærke og er certificeret Fair Trade, hvilket betyder at råvarerne er handlet under fair trade forhold fra områder i verden hvor fattigdommen er størst. En fair trade handel, skal være med til at sikre at arbejderne modtager en fair andel til at optimere levevilkår og forbedre arbejdsforhold. Yderligere er Fair Squared produkterne produceret under CO2 Neutrale forhold, og bære CE mærket som garantere at produktet lever op til EU’s strenge krav til kvalitet og sikkerhed, er økologiske og certificeret til Vegan (solsikken).