Farvede kondomer


AMOR Kondomer Rød - 10 stk.

39,00 DKK 27,30 DKK

AMOR Kondomer Pink - 10 stk.

39,00 DKK 27,30 DKK

AMOR Kondomer Guld farvet - 10 stk.

39,00 DKK 27,30 DKK

AMOR Kondomer Gul - 10 stk.

39,00 DKK 27,30 DKK

AMOR Kondomer Grøn - 10 stk.

39,00 DKK 27,30 DKK

AMOR Kondomer Blå - 10 stk.

39,00 DKK 27,30 DKK

Her finder du vores store udvalg i farvede kondomer! Farvede kondomer er sjove og anderledes. Alle vores kondomer er i den bedste kvalitet, så sikkerheden er ikke noget du skal bekymre dig om. De fleste farvede kondomer har desuden en sjov smag, og så lugter de ikke! 

Vi har et stort udvalg i de eftertragtede farvede kondomer, så du kan med fordel prøvede forskellige typer, for så at finde dem du aller bedst kan lide. Ligesom med alle vores andre kondomer, er der reservoir og glidecreme med til alle kondomerne, for den bedst mulige nydelse!

Farvede kondomer gør det sjovere

Kondomer med farver giver dig og din partner mulighed for, at vælge jeres ynglingsfarve eller bare en interessant farve. Udover vores kondomer med farver kan i, blandt vores kondomer finde de meget populære selvlysende kondomer, de er også med til at tilføje noget sjov til samlejet. Så er i interesseret i at prøve noget udover det sædvanlige, så skal I prøve vores kondomer med farver. 

Din ynglingsfarve er ligeså sikker

Sikkerheden er et must, for alle der bruger kondomer. Derfor er der ikke gået ned på sikkerheden, ved de farvede kondomer. Kondomerne beskytter nemlig på samme måde som et almindeligt kondom, så dig og din partner skal ikke bange for at bruge kondomer med farve.

Men hvorfor er sikkerheden så ikke ændret, når kondomerne er farvet. Det skyldes at de farvede kondomer har fået tilføjet en aroma af de farver der er produceret, uden der bliver ændret på kondomet sikkerhed. Du finder alt fra gule, grønne, røde, sorte og mange flere i vores udvalg af farvede kondomer.