iCondom


iCONDOM Kondomer Ribbed - 10 stk.

29,00 DKK

iCONDOM Kondomer Extra Small - 10 stk.

29,00 DKK

iCONDOM Kondomer Dotted - 10 stk.

29,00 DKK

Kom helt tæt på din partner med de sikre og stærke kondomer fra iCondom, som fås i flere forskellige typer og størrelser. Med mange forskellige kategorier findes der et iCondom til ethvert par, som ønsker at have den bedste form for sex, som man kan forestille sig, nemlig beskyttet sex. Der findes blandt andet kondomer med forskellig tekstur, som de fleste nok har hørt om, men som langt fra alle har stiftet bekendtskab med. 

Prøv forskellige typer

De rillede kondomer er en af de kategorier af kondomer, som findes og disse kondomer er kendetegnet ved, at de har riller på hele kondomet, som både kan ses og mærkes. Der findes også kondomer fra mærket iCondom som, ligesom de rillede kondomer, har en anderledes tekstur end de helt almindelige og klassiske kondomer. Her er tale om de knoppede kondomer, som, ligesom de rillede kondomer, skal give ekstra nydelse. 

Hvis man er endnu mere eventyrlysten kan man også forsøge sig med de såkaldte 3-i-1 kondomer fra iCondom. Det karakteristiske ved disse kondomer er, at de både har riller og knopper, det vil sige, at de samler alt det bedste i ét kondom. 3-i-1 kondomet er kendetegnet ved, at det har knopper foroven og riller forneden. Og ikke nok med det, I kan opnå den største nydelse sammen, og samtidigt være beskyttede mod både seksuelt overførte sygdomme, samt graviditet. 

Vælg den rigtige størrelse

Der findes ikke to penisser, der er ens og der skal naturligvis være et kondom til enhver. For uanset hvilken størrelse du er udrustet med er det vigtigt, at du både kan beskytte dig selv og din partner mod uønskede gæster i sengen. Hvis du er meget udrustet og har en stor penis, kan der findes et kondom fra mærket iCondom, som kan bruges. Hvis du derimod er udstyret med et mindre eksemplar kan du også finde et iCondom, som er velegnet til dig, og som vil beskytte dig og din partner endnu mere.

Det vigtigste når det kommer til valg af kondomer er at prøve sig frem, da ingen mennesker er ens og alle har forskellige præferencer. Gør det til et eventyr at prøve forskellige kondomer og se hvad der fungerer bedst for jer.