Kondom typer


Er du eventyrlysten og ude efter at prøve nye ting, eller har du en helt bestemt type kondom, du søger? Vi har et meget bredt udvalg af kondomtyper til at opfylde alle ønsker. Vi er klar over, at ønsker til kondomer varierer fra person til person, vi har derfor gjort vores absolut bedste for at imødekomme og opfylde disse ønsker. 

Kondom typer – det store udvalg

Sidder du med et pludseligt opstået behov, eller browser du bare nettet igennem efter nye idéer? Uanset hvad din situation måtte være, bør du kunne finde, hvad du søger her hos Coolkondom. Ønsker du større nydelse hos din partner såvel som dig selv, har vi her på siden både bedøvende kondomer, som sænker udløsningen og dermed gør det muligt at holde det kørende længere tid samt kondomer med riller og knopper, som forkæler din partner. Ligeledes har vi til dig, som ønsker lidt sjov, både selvlysende kondomer , farvede kondomer og kondomer med smag. Vi har også både latexfri kondomer, kondomer uden glidecreme og mange, mange flere variationer.

Høje kvalitetskrav

Uanset hvilke kondomer der falder i din smag, er du garanteret produkter i den bedste kvalitet. Vi distribuerer udelukkende produkter, som vi selv kan stå inde for. Du kan derfor altid føle dig helt sikker ved en handel hos os. Alle kondomer er fremstillet af stærk latex, som gør det muligt for dig og din partner at opleve optimal kvalitet og sikkerhed under samleje. Du kan blandt andet finde det danske mærke Protex her på siden, som er ideelt til dig, der føler dig mest tryg med et dansk og velkendt mærke. Protex alene har kondomer, som gør alt lige fra at maksimere følelsen under samleje til at dække behovet for størrelse  X-large kondomer. Du har også mulighed for at prøve det enormt populære mærke Worlds Best her på siden samt mange andre brands.

Den rette størrelse

Det er vigtigt, du finder den rette størrelse ved brug af kondomer. Det gør vi hos Coolkondom vores bedste for at hjælpe med. Her på hjemmesiden kan du finde en kondom størrelsesguide, som hjælper dig med at finde lige netop dit kondom ud fra dine personlige mål. På den måde undgår du at anvende et kondom, som er for småt – dette kan nemlig ende ud i smerter under samleje eller endog en bristning af kondomet, hvilket kompromitterer sikkerheden. Du undgår også et kondom, som er for stort, hvilket igen kan føre til en bristning eller irritationer hos begge parter under samleje.