Kondomer med riller og knopper


Worlds Best Kondomer Ril Form - 10 stk.

49,00 DKK

Worlds Best Kondomer Cli Max - 10 stk.

49,00 DKK

VITALIS Kondomer Sensation - 10 stk.

49,00 DKK

VITALIS Kondomer Ribbed - 10 stk.

49,00 DKK

RFSU Kondomer Näkken - 10 stk.

49,00 DKK

PROTEX Kondomer Ribbed - 10 stk.

29,00 DKK

PROTEX Kondomer 3in1 - 10 stk.

39,00 DKK

PASANTE Kondomer Ribbed Passion - 10 stk.

39,00 DKK

PASANTE Kondomer Intensity - 10 stk.

39,00 DKK

iCONDOM Kondomer Ribbed - 10 stk.

29,00 DKK

iCONDOM Kondomer Dotted - 10 stk.

29,00 DKK

EXS Kondomer Extreme 3in1 - 10 stk.

49,00 DKK

DUREX Kondomer Pleasure Me (Pink) - 10 stk.

59,00 DKK

DUREX Kondomer Intense - 10 stk.

89,00 DKK

AMOR Kondomer Studded - 10 stk.

49,00 DKK

AMOR Kondomer Ribbed-Studded - 10 stk.

49,00 DKK

AMOR Kondomer Ribbed - 10 stk.

49,00 DKK

Kondomer med riller og knopper er en god mulighed for at peppe sex-livet lidt op. Det føles som et helt normalt kondom for manden, men for kvinden føles det lidt anderledes, og hun vil blive stimuleret på en ny måde. Det er selvfølgelig forskelligt om piger kan lide dette eller ej, men det er en god mulighed for at prøve noget nyt, hvis man er kørt lidt træt.

Hos Coolkondom kan du både købe kondomer med knopper og riller online, og prøve noget lidt andet, i forhold til den almindelige og lidt kedelige almindelige kondom. Det er vigtigt at fortælle, at rillerne og knopperne ikke gør noget for beskyttelsen. Du vil få samme gode beskyttelse, uanset om du køber rillede kondomer, billige kondomer eller en tredje variant.

Billige kondomer finder du hos os

Vi går højt op i pris, men har samtidig kun kvalitetskondomer på vores hjemmeside. Vi har nogen af verdens største kondom brands, som fx Protex, Worlds Best og Durex, men presser samtidig priserne i bund, så du ikke skal betale ekstra for dine kondomer.

Bedste kondomer - find din favorit her

Du kan vælge mellem rigtigt mange forskellige kondomer fra Coolkondom, men hvilke er de bedste? Rent faktisk er det meget svært om det er dem riller og knopper, de tynde kondomer, de bedøvende eller nogle helt andre. Det er meget forskelligt, hvad man godt kan lide. Én fyr kan være stor fan af bedøvende kondomer, mens en anden synes det er lidt for specielt, og samtidig kan én pige synes det er rigtigt dejligt med rillede og knoppede kondomer, mens andre synes det er lidt ubehageligt. Så prøv jer frem. 

Kondomer med riller og knopper giver mere nydelse

Det er svært at sige om kondomer med riller og knopper er noget for dig. Det føles ikke så anderledes for dig, som fyr, men for pigen man er sammen med føles det lidt anderledes, hvilket hun både kan finde positivt og negativt. Hvis du gerne vil prøve rillede kondomer, kan du starte med Protex Ribbed, som er en god rillet kondom at starte med. Protex kondomer er nogen af verdens bedste, både ifht. til kvalitet og nydelse for både ham og hende.

Hvis du vil prøve den ultimative nydelse, kan du prøve nogle tynde kondomer, så du vil kunne føle en del mere, i forhold til almindelige kondomer. Selvom vores tynde kondomer er meget tyndere end vores almindelige, skal du ikke være usikker på kvaliteten eller sikkerheden – Den er nemlig altid i top, når du bestiller fra Coolkondom, da vi kun benytter os af store og velkendte brands.

Køb kondomer med riller og knopper online

Ved Coolkondom kan du købe kondomer online, og få dem leveret i diskret indpakning. Vi vægter anonymitet utroligt højt, og der vil derfor stå en neutral afsender adresse, og stå en neutral tekst på dit kontoudtog, og man vil altså ikke kunne se, at beløbet er trukket af Coolkondom, eller nogen webshop der forhandler kondomer eller andre produkter omhandlende sex.