Latexfri kondomer


Skyn kondomer Intense feel (Latexfri) - 10 stk

89,00 DKK

Skyn kondomer Elite (Latexfri) - 10 stk

89,00 DKK

Skyn kondomer Extra lubricated (Latexfri) - 10 stk

79,00 DKK

Skyn kondomer Large (Latexfri) - 10 stk

79,00 DKK

Skyn kondomer Original (Latexfri) - 10 stk

79,00 DKK

DUREX Kondomer Real Feel - 10 stk.

89,00 DKK

Det viser sig desværre, at flere og flere er allergisk overfor gummi/latex og derfor ikke kan bruge traditionelle kondomer. Her finder du kondomer der ikke er lavet af latex, men af alternative syntetiske materialer. Bemærk at hvis du har symptomer efter at have brugt et latex kondom, kan dette også skyldes at du er allergisk overfor det glidemiddel som kondomet er behandlet med. 

Latexfri kondomer er løsningen til latexallergikere

Desværre er der mange, som oplever allergi overfor kondomer, hvilket blandt andet kan skyldes, at de slet og ret er allergiske overfor latex. Flere og flere oplever forskellige allergier, og en af de allergier, som mange oplever for øjeblikket og som man ser i stigende omfang er latexallergikere. Hvis man er en af dem, kan man være glad for, at der findes latexfri kondomer.

Noget af det, som er karakteristisk ved at være allergisk overfor latex er, at man vil føle ubehag og kløe når man bliver udsat for latex. Man kan blive rød, klø og det kan virke ubehageligt. Der er meget stor sandsynlighed for, at dette skyldes, at man er allergisk overfor latex. Mange kondomer er lavet af netop latex, men i dag kan man heldigvis få flere kondomer, som er lavet af andre materialer end latex.

Derfor skal man altså ikke være bange for, at man ikke kan nyde et godt samleje med en man holder af bare fordi, at man er allergisk overfor latex. For flere og flere forhandlere er blevet opmærksomme på hvor mange, der rent faktisk lider af denne allergi og det har de gjort noget ved, ved at begynde at forhandle kondomer, som er helt fri for latex.

Latexfri kondomer - samme følelse som almindelige kondomer

Måske tænker man, at det umuligt kan være det samme, at have sex, hvis man gør det med et kondom, som er lavet af noget, som ikke er latex. Men dette er ikke tilfældet, for faktisk vil de fleste, som har sex med latexfri kondomer slet ikke lægge mærke til, eller mærke forskel på det kondom, de er vant til, og de nye latexfri kondomer. Og dette gælder uanset om man er kvinde eller mand.

God pasform

Latexfri kondomer er desuden kendetegnet ved, at de har en rigtig god pasform. Derudover er de latexfri kondomer nemme at få på. Mange forbinder kondomer med noget af et stop i samlejet, da det skal findes frem fra skuffen, pakkes ud af pakken og først derefter tages på, hvilket kan tage lang tid alt i alt. Men de latexfri kondomer er så nemme at få på, at din partner næsten ikke vil lægge mærke til, at du lige gør et hurtigt hold for at få kondomet på penis.

Udover det, så minder latexfri kondomer også om almindelige kondomer ved at de er transparente. For selvom man kan få kondomer i alle regnbuens farver og med alle mulige forskellige smage, så er det dog mest normalt, at kondomer har en farve, som minder om penis’ egen farve. Så på den måde vil du heller ikke mærke nogen forskel, hvis du ruller et latexfri kondom på fremfor de almindelige, som du er vant til.

Vi har den bedste leverandør af latexfri kondomer

Når det kommer til seksuel sundhed og hygiejne, er kun det bedste godt nok, og det er noget, som vi også går meget op i. Derfor sørger vi altid for udelukkende at gøre brug af de bedste forhandlere, som kan levere den bedst mulige kvalitet. For på den måde kan vi være sikre på, at vi tilbyder vores kunder noget, som vi kan stå inde for og noget, som har en kvalitet, som vi ved er høj nok til, at vi kan sælge det. Vi gør udelukkende brug af anerkendte mærker, som i mange år har testet deres latexfri kondomer og på den måde er sikre på, at deres kondomer ikke har nogle sundhedsfarlige aspekter eller lignende.