MySize


MYSIZE Kondomer 69mm - 10 stk.

59,00 DKK

MYSIZE Kondomer 64mm - 10 stk.

59,00 DKK

MYSIZE Kondomer 60mm - 10 stk.

59,00 DKK

MYSIZE Kondomer 57mm - 10 stk.

59,00 DKK

MYSIZE Kondomer 53mm - 10 stk.

59,00 DKK

MYSIZE Kondomer 49mm - 10 stk.

59,00 DKK

MYSIZE Kondomer 47mm - 10 stk.

59,00 DKK

My Size er en tysk kondom producent, og gennem de seneste par år er de vokset sig aldeles store og populære, både i Tyskland og i andre lande rundt om i Europa, og nu har de også indtaget det danske kondommarked. De har flere års erfaring med produktion af latex kondomer, og kvaliteten af deres produkter er helt i top, hvor der ikke er en finger at sætte på.

My Size er unikke og skiller sig ud fra de andre producenter ved, at lægge stor vægt på konceptet ”My Size” – at der skal være et kondom for alle og enhver, og netop det koncept har gjort dem særdeles populære, og netop derfor vælger mange deres kondomer, da de fås i mange forskellige størrelser.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse kondom du bruger eller skal bruge, for at få den optimale nydelse, og samtidig være helt sikker på, at sikkerheden er i top, og det beskytter, som det skal, så skal du ikke bekymre dig. Vi har hos CoolKondom lavet en kondom størrelses guide, så du kan finde den helt rigtige størrelse.

Køb dine kondomer online – i alle størrelser

My Size har stor fokus på brugertilfredshed og kvalitet, og med deres My Size kondomer har de i sandhed formået at ramme alle målgrupper, og givet kunden netop det produkt, som de efterspørger, og har brug for. My Size kondomer er ikke bare et kondom, som alle andre producenter også har, og kan fremstille efter behov.

My Size kondomet er et unikt kondom, som er fremstillet i syv forskellige størrelser målt i bredden (længden er altid den samme); fra 47 mm. og op til 69 mm., således at der er et kondom, som passer til alle størrelser, og dermed giver brugeren den optimale beskyttelse.

De personer, som benytter sig af My Size kondomer, fortæller også, at de er mere tilfredse med My Size kondomet fremfor mange andre kondomer, idet det er lettere at rulle på, grundet det mange forskellige bredder, som derfor mindsker modstanden. Det strammer ligeledes heller ikke om penis på samme måde, som de tidligere har oplevet, hvilket kun gør nydelsen ved samleje bedre.

Vi er hos CoolKondom naturligvis utrolig stolte over at have My Size kondomer blandt vores sortiment, og vi er ikke i tvivl om, at du vil synes mindst ligeså godt om dette produkt, som vi selv gør. My Size er kvalitetskondomer, som samtidig er skabt til alle personer, uanset hvor godt udrustet du måtte være. Så mangler du My Size kondomer, så kan du bestille disse online i dag hos CoolKondom.dk.

Fordele ved at vælge My Size kondomer?

Hvis du ikke tidligere har prøvet My Size kondomer, og derfor sidder med nogle ubesvarede spørgsmål eller tvivl om, hvorvidt du skal vælge dette produkt, så kan vi hos CoolKondom berolige dig med, at My Size kondomet er fremstillet af den stærkeste latex på markedet. Kondomet sikrer dig derfor, at du og din partner får sikker sex, og med dette mindsker i risikoen for at blive gravide og få kønssygdomme, da kondomet er det stærkeste præventionsmiddel på markedet, og beskytter med op til 97%. Med My Size kondomet kan I derfor begge rette den fulde opmærksomhed på hinanden, og have et uforglemmeligt samleje uden bekymringer. 

Kondomer af utrolig høj kvalitet

Latexen, som den tyske producent My Size anvender, er blandt den stærkeste på markedet, og derfor er kondomerne også utrolig holdbare, og du skal derfor ikke spekulere på, hvorvidt kondomer måtte sprænge under samleje.

Alle deres kondomstørrelser er kvalitetstestet utallige af gange, og derfor kan du uden bekymring begynde at anvende My Size kondomer i fremtiden. De vil med garanti leve fuldt ud op til de kondomer, som du tidligere har anvendt, og samtidig gør det store udvalg af størrelser også, at samlejet med dette kondom vil føles mindst ligeså godt, hvis ikke bedre, end dine tidligere. 

Samtidig er My Size kondomet fremstillet efter lovgivningerne, og de lever alle op til kvalitetsstandarderne 4074:2002, og producenten har ligeledes et kvalificeringssystem, som følger ISO 9001 og ISO 13485 reglerne gældende design og produktion af kondomet, således at du ikke skal bekymre dig om noget.