Protex


PROTEX Kondomer X-Large - 10 stk.

39,00 DKK

PROTEX Kondomer Super Thin - 10 stk.

29,00 DKK

PROTEX Kondomer Ribbed - 10 stk.

29,00 DKK 19,00 DKK

PROTEX Kondomer Mix Pack - 30 stk.

49,00 DKK 10,00 DKK

PROTEX Kondomer Classic - 10 stk.

29,00 DKK 19,00 DKK

PROTEX Kondomer 3in1 - 10 stk.

39,00 DKK 19,00 DKK

Protex kondomer bliver lavet af det danske selskab House of Denmark. Protex er kendt for sin altid høje kvalitet. Her på siden kan du desuden finde vores kondom størrelsesguide, for at du får den perfekte størrelse til netop dig. Protex ses ofte som de kondomer der bliver solgt i de fleste detailbutikker, hvilket er en god indikator for deres kæmpe succes.

Protex kondomer til alle typer

Protex kondomer fåes i forskellige varianter, alt efter hvilket slags du har brug for. Hos Coolkondom.dk har vi alle Protex typer, i vores udvalg finder du 6 varianter, der alle har forskellige funktioner. Hvis du er ekstra udrustet i bukserne, så har vi de store kondomer fra Protex. Er du derimod på udkig efter kondomer der giver mere følelse, så skal du kigge på Protex super thin kondomer. Selvom kondomerne er utrolig tynde, skal du ikke frygte de springer, det er nemlig kvalitets kondomer.

Vil du derimod give samlejet et ekstra pift, har vi de perfekte rillede kondomer fra Protex. Tænker du derimod at du bare skal have nogle helt normale kondomer uden diverse funktioner, så har vi de populære classic kondomer fra Protex, som vil være et rigtig godt valg. Du har derfor rig mulighed for at vælge netop den/de typer kondomer fra Protex der netop passer til dig. 

Kvalitetskondomer fra Protex

Når du køber kondomer fra Protex, kan du altid være sikker på at kvaliteten er i top. Protex mål er at man skal kun beskytte sig, uden at tænke på at kvaliteten er dårlig. Derfor er alle Protex kondomer af høj kvalitet. Protex kondomer lever op til kravene, alle kondomer skal overholde. Alle Protex kondomer er CE mærket, hvilket er med til at gøre dem ekstra sikker at benytte. Du får derfor masser for pengene, når du køber kondomer fra Protex. Priserne er lave og kvaliteten er høj.