RFSU


RFSU Kondomer Grande XL - 10 stk.

89,00 DKK

RFSU Sense Me Magic Glide 75ml

69,00 DKK

RFSU Sense Me Aqua Glide 100ml

59,00 DKK

RFSU Kondomer True Feeling - 8 stk.

79,00 DKK

RFSU Kondomer So Sensitive - 6 stk.

119,00 DKK

RFSU Kondomer Thin - 10 stk.

49,00 DKK

RFSU Kondomer Profil - 10 stk.

49,00 DKK

RFSU Kondomer Näkken - 10 stk.

49,00 DKK

RFSU Kondomer Grande - 10 stk.

49,00 DKK

RFSU Klick Ultra Glide 50ml

69,00 DKK

RFSU Klick Natural Glide 100ml

69,00 DKK

RFSU er det svenske kondommærke stort set alle kender. Det er blandt de ældste, hvis ikke ældste, kondom mærker på markedet. RFSU blev stiftet i 1933, og har siden udviklet sine kondomer, og er blandt de ledende mærker på markedet.

Ikke nok med at de laver gode kondomer, så går overskuddet fra RFSU også til seksualoplysning og hjælp i den 3. Verden. Når man køber kondomer fra RFSU, kan man være sikker på at modtage en varer, der er i aller højste kvalitet.

RFSU kondomer siden 1933

Det svenske firma RFSU har produceret deres kondomer, og produkter siden 1933. Alle deres kondomer er CE mærket og lever op til alle de høje krav for kondomer. Udover det har RFSU selv høje krav til produceringen af deres kondomer.

Dette har de haft som et af deres vigtigste punkter i virksomheden siden de startede op - for det er vigtig at folk skal beskytte sig, uden at være bange for kvaliteten. RFSU kondomer sælges i de fleste fysiske butikker over hele verden, samt i de fleste online webshops.

RFSU kondom til enhver smag

Vi har RFSU kondomer til enhver smag, dette er med til at gøre det bedre for dig som kunde da det giver dig lidt flere muligheder. Du finder nemlig ligefra grande kondom, thin kondom, og mange flere - så vi har helt  sikkert nogle til din smag. I det at vores priser er så knivskrabe, er der rig mulighed for at kunne prøve alle vores RFSU kondomer, så du netop finder de kondomer der falder i din smag.

En utrolig vigtig ting ved samleje er, at man føler sig tryg ved de/det kondom man bruger. Er  man ikke tryg, kan det hurtig ødelægge ens samleje. Vælg derfor altid kondomer, som  dig og din partner føler jer trygge ved - vi er sikker på du finder dem blandt vores RFSU kondomer.

Sikrere bliver det ikke med RFSU kondomer

Sikkerheden har været et af RFSU store punkter, som de har arbejdet med igennem rigtig mange år. Derfor kan du altid være sikker på kvaliteten, når du køber kondomer fra RFSU. Kondomerne lever op til alle de internationale standarder, som der er for alle kondomer i verden.

Udover det stiller RFSU selv høje krav af kvaliteten for alle deres produkter. Dette er netop med til at gøre dem endnu sikre, så du kan benytte RFSU kondomer uden at frygte kvaliteten. RFSU kondomer er alle CE mærket samt kvalitets testet.