Selvlysende kondomer


AMOR Kondomer Neon - 10 stk.

49,00 DKK

Selvlysende kondomer? Ja, det er ikke de fleste mennesker, der kender til kondomer, der lyser op i mørket, men jo, de findes skam! De fleste mennesker er helt vilde med ting, der kan lyse i mørket. Det, du nok mest kender selvlysende ting fra, er “UV-maling”. Det er netop derfor, at mange bliver overrasket, når de ser, at man kan få selvlysende kondomer.

De fleste mennesker er nemlig vant til helt normale kondomer, kondomer, der har smag, farver, riller samt alle de andre typer af forskellige kondomer, der nu findes. Men så snart de begynder at kunne lyse, sker der helt nye og spændende ting i ens forhold.

En aften i mørket er en drøm for mange par, men forbered jer på en endnu bedre aften! I mørket med brug af de lysende kondomer, opnår I en sjovere og anderledes måde at have samleje på. Bring blot kondomet i folien under skarp lys i 30 sekunder - derefter er I klar til at gå down-under i en oplysende hule.

Selvlysende kondomer til unge og voksne

De selvlysende kondomer kan bruges hele året rundt - uanset om det er nat eller dag. Det kræver blot et mørkt rum, og så er det ellers bare at lege gemmeleg, og se om det lysende objekt kan findes. Det er vigtigt at huske, at så snart det har været brugt én gang, må det ikke benyttes igen.

Derfor skal du huske at tage et nyt på hver gang. Under hvert samleje er det vigtigt at huske kondomer, og hermed kan man supplere med de selvlysende kondomer, som kan være med til at gøre det endnu mere spændende. 

Jo længere tid de er under lyset, desto længere vil de lyse. Kondomerne er lige så sikre som helt almindelige kondomer, og de er som andre kondomer CE-godkendte.