Silikonebaseret glidecreme


RFSU Sense Me Magic Glide 75ml

69,00 DKK

DUREX Real Feel 50ml

99,00 DKK

DUREX Play Perfect Glide 50ml

99,00 DKK

Silikonebaseret glidecreme er en af de mest udbredte typer af glidecreme på markedet. Silikonebaseret glidecreme kan bruges til at reducere friktion, hvorfor den typisk anvendes til samleje, da dette er med til at gøre disse oplevelser mere behagelige. Mange par oplever nemlig, at det ikke altid kan være lige til, hvilket kan være frustrerende. 

I disse tilfælde er silikonebaseret glidecreme ideelt, da det udrydder disse problemer, og derfor gør hele oplevelse bedre. Man behøver dog ikke nødvendigvis at have problemer eller udfordringer med sit samleje for at anvende silikonebaseret glidecreme. Man kan sagtens anvende det alligevel, da det altid vil optimere ens oplevelse ved at gøre samlejet mere glidende og behageligt, hvilket gavner begge parter i samlejet.

Hvorfor silikonebaseret glidecreme?

Der findes flere forskellige typer af glidecreme på markedet, hvor vandbaseret, oliebaseret og silikonebaseret er blandt de mest populære typer af glidecreme. Der er dog en række fordele at hente ved at bruge silikonebaseret glidecreme. Sammenlignet med glidecreme, der er vandbaseret og oliebaseret, holder silikonebaseret glidecreme nemlig ikke længere tid. Mangler oplever nemlig, typisk med vandbaseret glidecreme, at cremen efter nogle få minutter tørrer ud, hvilket betyder, at man er nødt til at  tilføre nyt.

Dette er langt fra ideelt under et samleje, hvor gnisten let kan dø ud, hvis man gentagende gange er nødsaget til at hente nyt glidecreme. Heldigvis er der derfor silikonebaseret glidecreme, der holder området fugtigt og rart i længere tid, så du i kke er nødsaget til at tilføre nyt glidecreme i tide og utide.

En anden type af glidecreme er, som nævnt, oliebaseret glidecreme. Denne type af glidecreme har den ulempe, at olien kan hænde at lave små huller i latexen i kondomet, hvilket gør ens samleje noget mere usikkert, da sæd og eventuelle sexsygdomme kan trænge igennem. Dertil kommer, at kondomet i nogle tilfælde også kan træffe at rulle af, når der anvendes oliebaseret glidecreme. Denne effekt har silikonebaseret glidecreme heldigvis ikke kondomet, hvorfor silikonebaseret glidecreme er mere sikker, når der anvendes kondom, fremfor oliebaseret glidecreme. 

Anvendelsesområder for silikonebaseret glidecreme

Når man taler om glidecreme, er den typiske anvendelse til vaginal samleje. Selvom det er her, det oftest er lettest, kan nogle par opleve nogle udfordringer hermed, ligesom kvinden kan være tør, hvilket gør samlejet mindre komfortabelt for begge parter på grund af den øgede friktion. Som nævnt tidligere er silikonebaseret glidecreme ideelt her, da det forbedrer ens oplevelse bedst muligt. 

Glidecreme optimerer din sexoplevelse!

Alt i alt er silikonebaseret glidecreme altså en rigtig behagelig tilføjelse til ens sexliv. Uanset om man oplever problemer, eller blot ønsker en mere komfortabel oplevelse, er silikonebaseret glidecreme et godt bekendtskab. Du vil formentlig allerede blive positivt overrasket første gang, du anvender det, da du vil opleve næsten ingen friktion, hvilket er behageligt for både dig og din partner, således jeres sexliv bliver mere glidende og behageligt. Det kan for nogle være lidt et tabu at købe glidecreme. Husk derfor, at vi altid sender vores pakker diskret. Vi håber, I vil sætte stor pris på vores silikonebaserede glidecreme.