Små kondomer


Worlds Best Kondomer SlimLine - 10 stk.

49,00 DKK

PASANTE Kondomer Trim - 10 stk.

39,00 DKK

MYSIZE Kondomer 49mm - 10 stk.

59,00 DKK

MYSIZE Kondomer 47mm - 10 stk.

59,00 DKK

iCONDOM Kondomer Extra Small - 10 stk.

29,00 DKK

EXS Kondomer Trim/Snug Fit - 10 stk.

49,00 DKK

På CoolKondom.dk finder du et stort udvalg af mange forskellige kondomer i små størrelser. Kondomer er den mest sikre form for prævention, når man sammenligner med de andre midler. Kondomer giver en sikkerhed på 97% imod graviditet, og samtidig beskytter den imod kønssygdomme, når de bruges korrekt. Der findes dog også personer, som oplever kondomer som værende trælse, og gør oplevelsen af samleje mindre behagelig. Dette skyldes i høj grad, at de vælger den forkerte størrelse kondom, hvilket kan føre til en dårlige oplevelse af samlejet.

Hvor meget betyder størrelsen?

Når man skal vælge kondomer, så er det meget vigtigt, at man vælger den rigtige størrelse, for den betyder meget størrelsen har stor betydning for nydelsen ved samleje, og ydermere hvis man ønsker at have sikker sex. Gennem en forkert størrelse kan man hurtigt komme til nogle episoder, hvor kondomet sprænger, strammer for meget om penis eller er for løst, og derfor glider af penis under samleje. Hvis man ønsker at undgå disse episoder, opnå nydelse og samtidig have sikker sex, så skal man sørge for, at have den rigtige størrelse.

Hvordan finder man den rigtige størrelse?

Den rigtige størrelse kondom er bestemt ud fra én parameter. Man tror, at det er længden på penis, men dette er ikke korrekt. Det er derimod omkredsen, som betyder noget for størrelsen. Man finder den rigtige størrelse, ved at kende omkredsen på ens penis. Vores kondom størrelsesguides kan hjælpe en på vej, men for små kondomer gælder det, at omkredsen på ens penis skal være under 11 cm. i stiv tilstand.

Kondomers materiale og fremstilling

Hos CoolKondom.dk er de fleste af vores kondomer fremstillet i latex. Dette sikrer dig den optimale kvalitet under samleje. Latexen er utrolig tynd, og derfor vil du næsten ikke lægge mærke til, at du har et kondom på under samleje, og særligt ikke, når du først har fået den helt rigtige størrelse. Med den vil du opleve noget nær den helt samme nydelse, som ved samleje uden kondom, og samtidig sikrer I jeg en ekstra bonus; en større sikkerhed imod kønssygdomme og graviditet.

Forskellige typer af små kondomer

Der findes mange forskellige typer af små kondomer, og hos CoolKondom.dk har vi et stort udvalg af de mange forskellige typer. Her finder du det traditionelle kondom, som er helt glat, og består kun af latex. Dette giver en oplevelse meget lig den, man oplever uden kondom. Kondomer kan også fås med riller på selve latexen. Her vil I begge opleve en fantastisk nydelse, hvor kvinden i særdeleshed vil opleve noget extra, og rillerne vil være med til at føre jeres sexliv til helt nye og hidtil ukendte højder.

Fælles for alle typerne af små kondomer er,  at de er af den højeste kvalitet og beskytter med 97% imod graviditet og kønssygdomme, når de bruges korrekt. Så du er garanteret en god oplevelse. Alle vores pakker sendes naturligvis diskret, så man ikke skal frygte for et eventuelt tabu imod kondomer.