Stærke kondomer


VITALIS Kondomer Strong - 10 stk.

49,00 DKK

PASANTE Kondomer Extra Safe - 10 stk.

39,00 DKK

EXS Kondomer Extra Safe - 10 stk.

49,00 DKK

DUREX Kondomer Extra Safe - 10 stk.

59,00 DKK

AMOR Kondomer Strong - 10 stk.

49,00 DKK

Ved brug af kondom er du og din partner op til 97% forsikret mod eventuelle uønskede efterfølger af jeres samleje. Samtidig er kondomer den eneste form for prævention, som beskytter mod kønssygdomme. Du og din partner kan derfor nyde jeres samleje fuldt ud uden at skulle bekymre jer. 

Der kan være flere grunde til at købe stærkere kondomer end de almene. Er I meget aktive under samlejet, kan et ekstra stærkt kondom være brugbart for jer, for at undgå en eventuel bristning af kondomet.

Et eksempel på et ekstra stærkt kondom kunne være EXS kondom Ekstra Safe. Kondomet er ekstra holdbarhed, i og med at det er fremstillet af helt unikke og uhyre stærke materialer. Kondomet er på samme tid ekstra smurt, hvilket gør at komforten og nydelsen under samlejet naturligvis bibeholdes. EXS kondom Ekstra Safe kan købes her på hjemmesiden!

Kondomernes opbygning

Hos Coolkondom ønsker vi, at du og din partner får den bedst mulige oplevelse i jeres samvær. Vi lægger derfor stor vægt på kvaliteten af vores stærke kondomer. Alle kondomerne er fremstillet i stærk latex, som sikrer dig og din partner optimal kvalitet og sikkerhed under samleje.

Derudover er alle kondomer naturligvis sikkerhedsgodkendte. Dette sker bl.a. ved, at kondomerne skal gennemføre talrige kvalitetstests. EU har opsat strenge regler for sikkerheden heraf, hvilket alle vores kondomer selvfølgelig overholder.