Store kondomer


Worlds Best kondomer Kontakt Silke-dry - 10 stk

49,00 DKK

Worlds Best kondomer Sensi-Rib - 10 stk

49,00 DKK

Skyn kondomer Large (Latexfri) - 10 stk

79,00 DKK

RFSU Kondomer Grande XL - 10 stk.

89,00 DKK

Worlds Best Kondomer King Size - 10 stk.

59,00 DKK

Worlds Best Kondomer Cream Special - 10 stk.

49,00 DKK

Worlds Best Kondomer Beauty Form - 10 stk.

49,00 DKK

RFSU Kondomer So Sensitive - 6 stk.

119,00 DKK

RFSU Kondomer Grande - 10 stk.

49,00 DKK

PROTEX Kondomer X-Large - 10 stk.

39,00 DKK

PASANTE Kondomer Extra Safe - 10 stk.

39,00 DKK

MYSIZE Kondomer 69mm - 10 stk.

59,00 DKK

MYSIZE Kondomer 64mm - 10 stk.

59,00 DKK

MYSIZE Kondomer 60mm - 10 stk.

59,00 DKK

MYSIZE Kondomer 57mm - 10 stk.

59,00 DKK

FAIR SQUARED Kondomer XL60 - 8 stk.

69,00 DKK

FAIR SQUARED Kondomer Original - 10 stk.

69,00 DKK

EXS Kondomer Extreme 3in1 - 10 stk.

49,00 DKK

EXS Kondomer Extra Safe - 10 stk.

49,00 DKK

DUREX Kondomer Real Feel - 10 stk.

89,00 DKK

DUREX Kondomer Mutual Climax - 10 stk.

59,00 DKK

DUREX Kondomer Pleasure Me (Pink) - 10 stk.

59,00 DKK

DUREX Kondomer Intense - 10 stk.

89,00 DKK

DUREX Kondomer Extra Safe - 10 stk.

59,00 DKK

CONDOMI Kondomer XXL - 10 stk.

49,00 DKK

UDLØBER OKTOBER - AMOR Kondomer XXL - 10 stk.

49,00 DKK 19,00 DKK

AMOR Kondomer Neon - 10 stk.

49,00 DKK 29,25 DKK

Bruger du den rette størrelse kondom? Og kender du til de konsekvenser, der kan være, hvis du ikke gør? Hos Coolkondom gør vi alt, hvad vi kan, at du og din partner oplever det mest optimale og nydelsesberigede samleje. Her spiller størrelsen blandt andet en vigtig rolle. Vi forhandler udelukkende de bedste store kondomer på market, for at sikre vores kunder den bedste oplevelse og højeste sikkerhed.

Nødvendigheden af det rette kondom

At finde den rette størrelse kondom ligger ikke altid lige til højrebenet. Den rette størrelse er dog af flere grunde essentiel, når det kommer til det mest optimale samleje – ud fra et sikkerhedsaspekt såvel som nydelsen. Er kondomet for småt, er der stor risiko for en bristning, hvilket langt fra er optimalt, når man ønsker at beskytte sig mod uønskede graviditeter eller kønssygdomme.

Et for småt kondom kan derudover opleves som værende yderst ubehageligt at anvende, da det kan stramme og/eller være til gene. Ydermere kan det forhindre samlejet i at gå sin gang i form af forhindring af erektion eller udløsning. Modsætningsvist kan et kondom som er for stort være til lige så stor ubelejlighed. Dette kan have let ved at glide af, og sikkerheden er derved igen kompromitteret. Ligeledes kan det for store kondom være til gene i form af folder eller gnaveri.

Hos Coolkondom har vi derfor udarbejdet en størrelsesguide, som let og overskueligt guider og hjælper dig til at finde lige præcis dit kondom. Når du har fundet din størrelse, mangler du og din partner blot at finde den type kondomer, som passer til jer og jeres samleje. 
I kan med fordel benytte jer af den mulighed, Coolkondom tilbyder, som lyder på,  at I blander jeres egen pakke af kondomer. Herved får i mulighed for at afprøve og teste, hvilke kondomer i finder mest brugbare, sjove og spændende. En blandet pakke er også et smart tilvalg til jer, som ønsker at prøve noget nyt eller peppe jeres sexliv lidt op.

Skal du bruge store kondomer?

Har du gennem vores størrelsesguide fundet frem til, at du skal bruge et større kondom end de almene, har du fundet den rette side her. Her vil du finde flere mærker, som hver giver deres bud på store kondomer – altså kondomer i L, XL eller XXL. Du vil blandt andet finde det populære mærke Protex, RFSU eller det udbredte Worlds Best. Har du og din partner ingen præferencer, når det kommer til mærker, har I igen her mulighed for at blande jeres egen pakke, så i får prøvet de forskellige mærker. På denne måde har du og din partner alle muligheder for at opnå et sikkert og behageligt samleje uden komplikationer.

Vi har et bredt sortiment af store kondomer

Du og dine behov er absolut førsteprioritet hos Coolkondom. Vi er derfor utrolig påpasselige med, hvad vi sælger, og hvor det kommer fra. Vi har nøje udvalgt alle vores distributører, og dette vil du også kunne opleve, når du browser vores produkter igennem. Langt de fleste produkter kommer fra et firma, som allerede er godt etableret, velkendt og populært blandt kondombrugere verden over. Skulle du falde over et firma, som du ikke allerede kender til, kan du vide dig sikker på, at produktet såvel som firmaet selv er blevet grundigt gennemtjekket af professionelle. Du behøver derfor ingen spekulationer have angående kvalitet eller legalitet.

De fleste af vores kondomer er fremstillet af naturligt latex, men vi tager naturligvis også hensyn til dig, som er latexallergiker med vores latexfri kondomer. Ligeledes forhandler vi også både silikone- og vandbaserede glidecreme, skulle du være allergisk overfor det ene eller andet. Dertil kommer det, at vi udelukkende distribuerer kondomer med ikke sæddræbende glidecreme og uden nogen form for skadelige ingredienser. 

At handle hos Coolkondom

Udover at forsøge at gøre du og din partners samleje så sikkert og behageligt som muligt, bestræber vi hos Coolkondom os også på at gøre selve købsprocessen så let som muligt. Vi har af den grund gjort det så anonymt som muligt at handle hos os. Din pakke vil blive pakket helt neutralt ind, så ingen udover dig selv behøver kende til indholdet.