Vandbaseret glidecreme


Pasante Light Lube 75ml

29,00 DKK 19,00 DKK

Worlds Best Glidecreme 125ml

89,00 DKK

RFSU Sense Me Aqua Glide 100ml

59,00 DKK

RFSU Klick Ultra Glide 50ml

69,00 DKK

RFSU Klick Natural Glide 100ml

69,00 DKK

PROTEX Glidecreme Jordbær 100ml

39,00 DKK

EXS Clear Glidecreme 50ml

39,00 DKK

DUREX Play Warming 50ml

59,00 DKK

DUREX Play Massage 2in1 Aloe Vera 200ml

109,00 DKK

DUREX Play Feel 50ml

59,00 DKK

Vandbaseret glidecreme er en anden populær type af glidecreme der findes, hvor man ofte skelner mellem silikonebaseret-, oliebaseret- og vandbaseret glidecreme. Vandbaseret er den mest udbredte type af glidecreme på markedet, og kan bruges til at reducere friktion. Derfor er vandbaseret glidecreme ofte anvendt til samleje, da glidecremen medvirker til at gøre oplevelsen mere behagelig. Der er efterhånden mange par, som oplever at det ikke er ligetil. Ligeliges forekommer det, at nogle kvinder kan opleve tørhed i de nedre zoner, hvilket kan gøre det meget ubehagelig og til tider også smertefuld.

I disse tilfælde er vandbaseret glidecreme den perfekte løsning. Med vandbaseret glidecreme udrydder du alle disse problemer, og det gør derfor hele oplevelsen bedre. Man er dog ikke nødsaget til at have problemer eller opleve problemer med ens samleje, for at anvende vandbaseret glidecreme. Dette kan også være et ideelt køb, hvis man blot vil optimere ens oplevelse med samleje, og gøre det mere glidende og behagelig, hvilket kan gavne begge parter.

Hvorfor bruge vandbaseret glidecreme?

Vandbaseret glidecreme har en række fordele, når man sammenligner denne med de to andre populære typer; oliebaseret- og silikonebaseret glidecreme. Udover at gøre oplevelsen bedre og mindske friktionen, så er vandbaseret glidecreme også den eneste form for glidecreme, man kan anvende til sexlegetøj. Næsten alt sexlegetøj er af silikone, og derfor kan dette ikke tåle oliebaseret- eller silikonebaseret glidecreme. Her kan kun vandbaseret glidecreme anvendes, og det vægtes højt for mange personer.

Vandbaseret glidecreme er heller ikke farligt for kondomer, ligesom det kendes fra oliebaseret glidecreme, hvor olien kan hænde at lave små huller i latexen i kondomet, og derfor gør ens samleje mere usikkert, da sæd og eventuelle sexsygdomme kan trænge igennem og smitte. Den eneste reelle ulempe for vandbaseret glidecreme er, at denne ikke kan anvendes i badet, da denne så vaskes af, i modsætning til oliebaseret- og silikonebaseret glidecreme, som godt kan tåle vand.