Vitalis


VITALIS Kondomer X-LARGE - 10 stk.

49,00 DKK

VITALIS Kondomer Super Thin - 10 stk.

49,00 DKK

VITALIS Kondomer Strong - 10 stk.

49,00 DKK

VITALIS Kondomer Sensation - 10 stk.

49,00 DKK

VITALIS Kondomer Ribbed - 10 stk.

49,00 DKK

VITALIS Kondomer Comfort Plus - 10 stk.

49,00 DKK

De helt klassiske kondomer fra Vitalis er generelt populære, og der er mange faste kunder, som altid vælger at købe kondomer fra Vitalis uanset hvilken type de køber. Der er dog også de mere eksperimenterende, som vælger at købe andre kondomer fra Vitalis. For der findes nemlig kondomer, som vil gøre, at din sexpartner vil nå helt op i et fantastisk klimaks når I er sammen, da de erogene zoner vil blive stimuleret på en helt bestemt måde.

For Vitalis har nemlig kondomer, som har riller, og nogle som har både riller og knopper. Kondomet med riller er udviklet på en måde, så disse riller sidder på et helt bestemt på kondomet, hvor det er allerbedst for din sexpartner når du penetrerer. Dette gør, at følelsen for din sexpartner vil blive endnu bedre end den normalt er, da der vil blive stimuleret nogle erogene zoner, som måske ikke altid bliver stimuleret så meget.

Og hvis man ønsker en endnu mere intens stimulering af de erogene zoner så kan man vælge at købe sensation kondomet fra Vitalis, som ikke blot er udstyret med riller, men som også er udstyret med knopper. Dette skaber en helt uimodståelig nydelse for din sexpartner, som vil vende det hvide ud af øjnene på grund af disse kondomer. Dette vil hun gøre fordi, at hun vil blive stimuleret på en helt ny måde. Når først I er begyndt at bruge disse kondomer er der stor sandsynlighed for, at I aldrig går tilbage. 

Navnet siger det hele

Faktisk behøver man blot at høre navnet for at vide hvilket slags kondom, der her er tale om. For Vitalis referer til det livlige og til det levende. Og hvis der er noget, som kan skabe liv i sengen og mellem dynerne så er det i sandhed de forskellige slags kondomer fra Vitalis. Serien er så stor, at alle par kan finde lige præcis det kondom, som der passer dem bedst. Mange par vælger at eksperimentere lidt med de forskellige kondomer så de finder det kondom, som passer allerbedst til dem.