Worlds Best


Worlds Best kondomer Kontakt Silke-dry - 10 stk

49,00 DKK

Worlds Best kondomer Sensi-Rib - 10 stk

49,00 DKK

Worlds Best kondomer Liberty Silke-dry - 10 stk

49,00 DKK

Worlds Best kondomer Liberty Cream Form - 10 stk

49,00 DKK

Worlds Best Kondomer SlimLine - 10 stk.

49,00 DKK

Worlds Best Kondomer Ril Form - 10 stk.

49,00 DKK

Worlds Best Kondomer King Size - 10 stk.

59,00 DKK

Worlds Best Kondomer Cream Special - 10 stk.

49,00 DKK

Worlds Best Kondomer Cli Max - 10 stk.

49,00 DKK

Worlds Best Kondomer Beauty Form - 10 stk.

49,00 DKK

Worlds Best Glidecreme 125ml

89,00 DKK

Lyder navnet Worlds Best bekendt? Det er faktisk ikke så underligt igen – det danske kondommærke Worlds Best har de seneste mange år formået at være synlige og til salg i mange af de mest populære danske detailbutikker og tankstationer. 

Siden 1956 har danske Worlds Best produceret kondomer af ypperste kvalitet, for derved at kunne opretholde en høj standard for sikker sex. De mange års erfaring gør samtidig også, at Worlds Best har udviklet serier af kondomer, som passer alle uanset behov. 

Kondomer med høj kvalitet

Worlds Best har taget et valg om, at unødvendige tilsætningsstoffer ikke skal påføres kondomerne. Du vil derfor hurtigt finde ud af, at kondomer med smag eller farvede kondomer ikke er en del af sortimentet hos Worlds Best. Du skal derimod forvente kondomer af ypperste kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med råvarerne og produktionen. 

Kvalitet er et vigtigt nøgleord, når der snakkes kondomer. Kondomernes vigtigste egenskab er at holde samleje sikker, og konsekvensen ved at gøre brug af dårlige kondomer er for mange ikke holdbar. Du må derfor aldrig gå ned på kvalitet, når du skal handle kondomer.

Vi hos CoolKondom.dk har gjort det til vores kendetegn udelukkende at forhandle kondomer af højeste kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at alle kondomer du finder her på siden, overholder alle EU’s strenge love og krav til produktionen af kondomer. Derudover tager vi aldrig et mærke ind, der ikke er gennemtestet og i forvejen har en betydelig popularitet især i Europa.