FAIR SQUARED Green Tea Washing Lotion Intimate pH 4.5 250ml

139,00 DKK

49,00 DKK

På lager


Fair Squeared Green Tea Washing Lotion intimate pH 4.5 250ml, er et produkt til intim hygiejne. Den pH neutrale intim vaske sæbe kan bruges af både mænd og kvinder, den er udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser, den er drøj og velegnet til daglig brug, den har en fin og let duft af kamilleblade og er meget sensitiv og efterlade huden blød og smidig og er dermed velegnet hvis du har sart hud eller allergier.

Den grønne te er dyrket i Indien og handlet under Fair Trade forhold og er økologisk ligesom alle andre ingredienser i Fair Squareds produkter. Grøn te har været kendt i Kinesisk medicin kunst i århundreder for dens foryngende og healende effekt.

Fair Squared Green Tea Washing Lotion intimate, er fremstillet uden parabener, phthalater, SLS, PEG’er og animalske ingredienser og er certificeret Fair Trade, økologisk, Vegan og Halal. Fair Squared produkterne er produceret i Tyskland, under CO2 Neutrale forhold, og bære CE mærket som garantere at produktet lever op til EU’s strenge krav til kvalitet og sikkerhed.