FAIR SQUARED Period Cup Str M

99,00 DKK

49,00 DKK

På lager


Fair Squared Period Cup Str M er til dig under 30 der ikke har født børn endnu. En Period Cup er en blød bio-nedbrydelig og bæredygtig menstruationskop, fremstillet af 100% ren naturgummi fra Horana Fair Rubber plantagen i Sri Lanka. Naturgummi er et plantebaseret Materiale som er naturligt nedbrydeligt og miljøvenlig. Period cup eller menstruations koppen er genanvendelig og har en holdbarhed på op til 2 år, derefter kan den bortskaffes som organisk affald, dvs. at den naturligt vil nedbrydes hvis du smider den i kompostbunken eller graven den ned i jorden. Fair Squared Period Cup er fremstillet uden brug af plastik, silicone samt uønsket kemi og animalske produkter.

Hvad er en menstruations kop og hvordan bruges den: Menstruations koppen er en tragtformet kop fremstillet af naturgummi, som samler blodet op og skal tømmes ligesom du normalt ville skifte bind eller tampon, dog kan koppen rumme op til 3 gange så meget som en almindelig tampon og der er stort set ingen risiko for bakteriedannelse når du bruger menstruations kop da materialet ikke giver grobund for bakterier, dog er det vigtigt, at du sørger for kun, at skylde koppen grundigt med rent vand inden den indføres og ikke tørre den i papir eller håndklæde. Menstruationskoppen har også den fordel, at den er skånsom og allergivenlig og den tørrer ikke dine slimhinder ud eller irriterer din hud, som almindelige hygiejne produkter kan have tendens til. Ved indføring af koppen kan den foldes på forskellige måder og indføres med fingrene. Du finder en brugervejledning i æsken med menstruationskoppen.

Menstruationskoppen kan anvendes ved sport, svømning samt anden fysisk aktivitet.. Koppen føles meget naturlig når den er placeret korrekt og meget mindre mærkbar end en alm tampon. Med hver Fair Squared Period Cup følger der en lille lærreds pose til opbevaring så du kan have den med dig i tasken.

Hvordan vælger du størrelsen: Fair Squared period cup kommer i 2 størrelser, en Medium og en Large: Medium er til dig som er under 30 og ikke har født børn endnu. M koppen kan opsamle 12 ml og har en diameter på 41mm. Large er til dig over 30 eller som har født børn L koppen kan opsamle 13 ml og har en diameter på 44mm. Fair Squared Mærket er tysk og kendt for bæredygtighed og kvalitet, det betyder også at Fair Squared Period Cup er økologisk og fremstillet under Fair Trade forhold og er certificeret med Fair Trade, Fair Rubber, Co2 Neutral produktion og Vegan solsikken, dvs. at veganere trygt kan bruge dette produkt.